}else{ ?>

Over ons

Oxin Growers is één van de grootste telerscoöperaties van Nederland. Dagelijks zetten onze leden zich in om smaakvolle groenten en fruit van topkwaliteit te leveren. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit stevige vollegrondsgroenten, rijke glasgroenten, sappig hardfruit en verfijnd zachtfruit.


Verse producten die geteeld worden volgens de modernste teelttechnieken en strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid. Maar vooral met passie en vakmanschap. Met elkaar. Want samen staan we sterker. Met een solide organisatie en een stevige positie binnen de sector biedt Oxin Growers alle ruimte voor groei.

Speel de video voor ons verhaal.

Job Alert bij Oxin Growers!
Op zoek naar een nieuwe baan met afwisselend werk, eigen verantwoordelijkheden en zelfstandigheid? Oxin Growers zoekt een Projectcoördinator GMO-subsidie.


Kom uit de Kas 

Oxin Growers is één van de vijf grootste telersverenigingen in Nederland die samen de Federatie Vruchtgroenteorganisaties (FVO) hebben opgericht.

FVO is zich bewust van de opgave van de sector om bij te dragen aan een duurzamer voedselsysteem. FVO heeft een zestal ambities opgesteld die ze de komende jaren gaat realiseren om koploper te zijn in de voedseltransitie. Als initiatief om het gesprek te starten, lanceert FVO Kom uit de kas! Hiermee wil het bijdragen aan een brede, maatschappelijke discussie over voedselzekerheid in de toekomst.

De komende weken worden er zes informatieve animatievideo’s gelanceerd:
- Klimaatvriendelijk
- Samen met de natuur
- Techniek die verwondert
- Goed, leuk en veilig werk
- Gezonde groente
- Duurzaam verpakken
 Bekijk de video's op www.vruchtgroente.nl.
Lees meer

Onze producten

Oxin Growers levert een uitgebreid en kwalitatief assortiment fruit, glasgroenten en vollegrondsgroenten. Al onze smaakvolle en verse producten worden met zorg en aandacht geteeld door vakkundige telers. De kwaliteit van onze producten wordt als bovengemiddeld beoordeeld door onafhankelijke experts. Met meer dan 4.100 hectare teeltoppervlakte, biedt Oxin Growers het hele jaar door een veelzijdig productaanbod.


Alle teeltbedrijven van Oxin Growers zijn GlobalGap gecertificeerd en beschikken afhankelijk van de klanten en markten die beleverd worden, over aanvullende certificeringen. Zoals BRC of on the way to PlanetProof. Een aantal van onze leden teelt op biologische wijze en zijn Skal gecertificeerd.


Onze verpakkingen

Zichtbaar zijn en blijven, dat is essentieel voor versproducenten en -verkopers. Oxin Growers draagt daar graag aan bij en ontwikkelt desgewenst consumentgerichte verpakkingen of concepten. Ten behoeve van eigen merken of onder labels van klanten. Denk aan op maat gemaakte verpakkingen, of concepten met specifieke rassen, kleuren of smaken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om samen met u het verschil te maken.

 

Bekijk verpakkingen

Onze telers