Telerscoöperatie groenten en fruit

Oxin Growers is een van de grootste telerscoöperaties van Nederland met een breed assortiment groenten en fruit van topkwaliteit.

Wie zijn wij?

Oxin Growers is één van de grootste telerscoöperaties van Nederland voor groenten en fruit. Wij waarderen de eigen visie en werkwijze van onze telers, bieden ondersteunende diensten, staan op de bres voor hun belangen en geven ze alle ruimte voor groei.

Meer over ons

De voordelen voor onze telers

Oxin Growers houdt van korte lijnen, staat voor persoonlijke aandacht en biedt maatwerk. Dat maakt dat Oxin Growers de partij is voor grote en kleine teeltbedrijven, voor volumeproducten en specialty telers.

Voordelen lidmaatschap

Verpakkingen

Zichtbaar zijn en blijven, dat is essentieel voor versproducenten en -verkopers. Oxin Growers draagt daar graag aan bij en ontwikkelt desgewenst consumentgerichte verpakkingen of concepten. Ten behoeve van eigen merken of onder labels van klanten. Denk aan op maat gemaakte verpakkingen, of concepten met specifieke rassen, kleuren of smaken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om samen met u het verschil te maken.

Meer over verpakkingen

Onze telers

Nieuws