Oxin Growers

De O staat symbool voor de coöperatie die Oxin Growers is. De cirkel die individuele telers met elkaar verbindt. Want samen staan we sterker. Met een solide organisatie en een stevige positie binnen de sector biedt Oxin Growers alle ruimte voor groei.

Oxin staat voor groei. Letterlijk, want Oxin is afgeleid van het woord ‘auxine.’ Dit is een plantenhormoon dat een groot aantal groeimechanismen aanstuurt. Zo bevordert auxine het ontstaan van wortels, stuurt auxine de groeirichting en stimuleert het de groei van vruchten. Auxine is een meesterregelaar. Net als Oxin Growers. Een naam die als geen ander past bij onze telerscoöperatie waarvan de leden dagelijks aan de groei van groenten en fruit werken en de coöperatie aan de groei van de organisatie als geheel.

Meer weten over onze telers? Hier stellen de telers van Oxin Growers zich voor.

Missie
Oxin Growers is een slagvaardige telerscoöperatie die kwalitatieve producten van groente- en fruittelers op de markt brengt. Telergericht denken en werken staat daarbij centraal en maakt dat Oxin Growers de meest flexibele afzetmodellen kan aanbieden. Met een breed pakket aan ondersteunende diensten ontzorgt de coöperatie haar leden. Zo versterkt Oxin Growers de positie van aangesloten telers in de markt en biedt de coöperatie continuïteit, zodat leden vol vertrouwen kunnen ondernemen.

Actief in de sector
Oxin Growers is lid van de volgende belangenorganisaties en sectorverenigingen:
• GroentenFruit Huis (www.groentenfruithuis.nl)
• Federatie Vruchtgroente Organisaties (FVO, www.vruchtgroente.nl)
• Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO, www.nfofruit.nl)
• Nationale Coöperatieve Raad (NCR, www.cooperatie.nl)
• Dutch Produce Association (DPA, www.dpa.eu)

Daarnaast is Oxin Growers trotse partner van Platform FRUITVOORUIT.NL (www.fruitvooruit.nl)< Terug naar overzicht