Geplaatst op: 19 juni 2024

Vacature Accountmanager Glasgroenten

Op zoek naar een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden, eigen verantwoordelijkheden en een prettige werksfeer?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

 Oxin Growers is één van de grotere telerscoöperaties van Nederland met 230 leden en een gevarieerd assortiment bestaande uit ruim 4.500 hectare glasgroenten, vollegrondsgroenten, hardfruit en zachtfruit. Vakmanschap gecombineerd met de modernste teelttechnieken typeren de bij ons aangesloten teeltbedrijven. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht voor de leden.

De hoofdactiviteit van Oxin Growers is het op de markt brengen van de producten van onze leden, waarbij het rendement voor de leden altijd voorop staat. Diensten die wij verder aan de leden verlenen, liggen op het gebied van kwaliteit, inkoop, voedselveiligheid, certificeringen, product- en conceptontwikkeling, communicatie en IT. De accountmanager heeft bij het vermarkten van de producten een cruciale rol als sparringpartner tussen onze telers en de afnemers.

In verband met het vertrek van een collega van onze afdeling commercie zijn wij op zoek naar een:

 

Accountmanager Glasgroenten

                                              

Je voornaamste taken

  • Regisseren van de productstromen tussen de toegewezen teeltbedrijven en de afnemers.
  • Evalueren van samenwerkingen tussen telers en handelsbedrijven middels rapportages, bespreken van trends in de markt en analyseren van de ontwikkelingen op productniveau.
  • Het opbouwen van een vertrouwensband en relatie is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, zowel binnen Oxin Growers als bij de telers en afnemers.
  • Commerciële kansen benutten en verbeteringen binnen de productgroepen aandragen.
  • Verantwoordelijk voor de afzetovereenkomsten en overige contractuele afspraken.
  • Uitvoeren van prijsbepalingen, analyses van de benchmark en normcontroles.

 

Wat vragen wij

  • Bij voorkeur een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau en enige jaren ervaring met de genoemde werkzaamheden in de AGF-sector.
  • Communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bedreven in het werken met Word, Excel en Outlook.

 

Dit bieden wij

Een verantwoordelijke fulltime baan (40 uur per week) met voldoende uitdaging in een groeiende organisatie. Naast een goed salaris en een auto bieden wij een goede pensioenregeling en uitgebreide studiemogelijkheden.

Ben je enthousiast

Dan gaan wij graag met je in gesprek! Stuur je motivatiebrief en cv naar Hans Prins, via hans@oxin-growers.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Ruud den Boer: 06–82095581. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Kijk voor meer informatie over Oxin Growers op www.oxin-growers.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws